Kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er leveringstiden?

Levering tager normalt 5 hverdage. Varerne sendes fra vores lager i Hønefoss i Norge.

Hvor meget koster fragten?

Vi tilbyder gratis fragt ved ordrer over 3.000 kroner (DKK).

Jeg vil annullere min ordre

Ring eller e-mail os med din forespørgsel. Vi kan annullere ordren, hvis den ikke har forladt lageret. Hvis ordren har forladt lageret, skal du afgive en ny ordre og returnere den forkerte ordre. Du skal betale for returfragten.

Hvordan returnerer jeg?

Vi har 180 dages gratis returret. Læs mere om returnering og ombytning her. (link fungerer ikke!)
Send e-mail til os: info@espegard.dk og vi sender en returseddel til dig.

Jeg har flere spørgsmål om produktet. Hvem skal jeg snakke med?

Du kontakter os på info@espegard.dk

Sender I til andre lande end Danmark?

Fra Espegard.dk sender vi kun til adresser i Danmark. Men vi har også egne webshops i:

Espegard Norge (espegard.no)
Espegard Sverige (espegard.se)
Espegard Finland (espegard.fi)

Fragt og retur

Fri fragt over 3000 kr

Vi tilbyder gratis fragt ved ordrer over 3000 kr.

moms, skatter og afgifter – Ingen skjulte omkostninger

Priserne på vores hjemmeside er inklusiv moms på 25%, og du som kunde skal ikke håndtere eller betale importafgifter og afgifter ved køb hos os online.

5 dages levering til Danmark

Alle ordrer afgivet før kl. 12 UTC +1, hverdage, sendes normalt samme dag. Alle ordrer behandles på vores distributionscenter i Hønefoss, Norge, med forbehold for betalingsgodkendelse og lagertilgængelighed. Vi arbejder mandag til fredag med undtagelse af norske helligdage. Vi sender alle vores ordrer med Postnord.

Uafhentede pakker

Hvis vi modtager pakker fra en kunde/modtager, der har afvist pakken sendt til dem med Postnord, forbeholder vi os retten til at opkræve kunden for alle omkostninger, der er påløbet ved en sådan returnering + en håndteringsomkostning på 300 NOK.

Vilkår og betingelser

Pris

Priserne på alle vores produkter i onlinebutikken (www.espegard.dk) er inklusive moms og er opladet DKK. Alle udgifter i forbindelse med købet bliver vist, før du fuldfører selve betalingen.

Betaling

Købesummen bliver reserveret på kontoen, indtil varen er afsendt. Vi arbejder med Klarna, en af de førende formidlere af betalingsløsninger til onlinebutikker.

Levering

Normalt har kunden sine varer efter 5-10 dage efter modtagelsen af ordren. Varerne vil blive sendt som almindelig pakke med PostNord. Kunden bliver underrettet, når pakken kan hentes.

Uavhentede pakker

For uafhentede pakker forbeholder Espegard sig ret til at opkræve kunden for omkostninger til returforsendelse og ekspeditionsomkostninger. Vi tager forbehold for, at vi ikke har alle varer på lager. Hvis en ordre ikke kan leveres i sin helhed, bliver de manglende varer eftersendt (gebyr- og fragtfrit).

30 dages pengene retur

Vi har 30 dages returret. Dette gælder for alle vores varer. Læs mere om hvordan du returnerer en vare i fragt og retur.

Reklamation

Oplever du som kunde at modtage et produkt, der har en fejl, vil vi rette det så hurtigt som muligt. Tidsfristen for klager er normalt to år efter, at du har modtaget varen, i nogle tilfælde fem år. Klager rapporteres via vores online klageformular. Hvis du ønsker at annullere købet eller få et nyt produkt, aftaler du med os, hvordan vi løser dette.

Oplysninger afgivet i webshoppen

Vi ønsker at give vores kunder så korrekte oplysninger som muligt i vores webshop, men slåfejl og tekniske fejl kan medføre fejl i priser og billeder. Dette kan betyde, at vi ikke kan levere i henhold til oplysningerne i vores webshop, markedsføring eller på andre måder. Desuden forbeholder vi os ret til at annullere din ordre eller en del heraf, hvis produktet er udsolgt. Sker dette vil du blive underrettet, sammen med oplysninger om, hvad vi kan tilbyde i stedet. Du vil få mulighed for at acceptere vores nye tilbud med ændringer i din ordre, eller du kan annullere ordren.

Personoplysninger

Espegard er ansvarlig for at holde styr på de personlige oplysninger, som du som kunde giver os. Dine oplysninger vil blive behandlet af Espegard til at håndtere kunderelationer samt til markedsføringsformål. Du kan ved at kontakte Espegard kræve, at personlige oplysninger rettes eller slettes, eller du kan fravælge at afgive dine personlige oplysninger, der anvendes til direkte markedsføring. Les mer om vores databeskyttelsespolitik her.

Databeskyttelsespolitik

Espegard som indsamler AV-identificeret information om besøgende på hjemmesiden: Espegard.no. Formålet med dette er at forberede statistikker, der anvendes til forbedring og videreudvikling af informationsbestemmelsen på stedet. Eksempler på, hvad statistikken giver svar, er antallet af besøgende på forskellige sider, besøgets længde, hvilke websteder, som den besøgende kommer fra, og hvilke browsere der bruges.

Les mer her: «databeskyttelsespolitik»

#MERTIDUTE

Ved at svare på vores forespørgsel med hashtagget #mertidute accepterer du følgende:

 • Du giver Espegard AS en ikke-eksklusiv, vederlagsfri, international ret til at anvende alle billeder (herefter kaldet “billedet”), som du har svaret #mertidute på, i markedsføring og annoncering, hvilket inkluderer, men ikke er begrænset til, Espegard AS’ hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier, trykt materiale og anden kundekommunikation.
 • Du bekræfter, at du ejer alle rettigheder til billedet, og at du har tilladelse fra personer, som eventuelt ses på billedet, til at overdrage rettighederne til Espegard AS. Du bekræfter også, at Espegard AS’ brug af billedet ikke bryder nogen love eller tredjeparts rettigheder.
 • Hvis du er under 18 år, bekræfter du, at du har dine værgers tilladelse.
 • Du fritager Espegard AS fra enhver pligt til at betale dig, eller nogen anden, erstatning for brug af billedet.
 • Hvis du efterfølgende vil have billedet fjernet fra vores sociale medier eller hjemmeside, kan du kontakte os via mail eller telefon. Så sørger vi for, at dit indhold bliver fjernet.

Kontakt os

  Espegard AS

  Org.nr.: 871572232
  Jegermov. 1
  3570 ÅL-Norway

  info@espegard.dk
  Man – fre: 09 –16