Om Espegard

Vi burde virkelig nyde et lejrbål hver dag.

Vi tager lysten til at tilbringe tid udendørs, og nyde livet under den åbne himmel meget alvorligt, når vi hos Espegard udvikler og fremstiller vores kvalitetsprodukter til friluftslivet.

Espegards historie starter i midten af 1980’erne i Hallingdal i Norge, en af Norges smukke dale. Frisk luft og uberørt natur giver masser af inspiration til friluftslivet. Vi er en stolt og solid traditionel virksomhed med dygtige og dedikerede medarbejdere. Vi arbejder hver dag på at udvikle produkter, der øger livskvaliteten, lægger vægt på samvær, madlavning og det at nyde livet – udendørs såvel som indendørs.

De fleste nordmænd er stolte af Norges natur og sætter pris på alt, hvad den har at byde på. Fritiden er værdifuld og bruges i vid udstrækning udendørs med familie og venner: i skovene, bjergene eller ved havet. Uanset om det er i sommerens lange, lyse nætter, efterårets flotte farver, vinterens hvidklædte panoramaer og forårets lysegrønne spirende løv, så er tiden udendørs fuld af sødme.

Espegards medarbejdere bruger store dele af deres tid udendørs. Vi tester vores produkter i det rigtige miljø og henter inspiration til nye ideer. Over 30 års fokus på kvalitet har belønnet os med masser af erfaring, og vi stræber altid at være forrest i forhold til produktudvikling og -forbedring. Vores mål er at facilitere et let tilgængeligt friluftsliv for de fleste, uanset om de er ivrige fritidsinteresserede eller bare elsker at nyde et smukt bål i haven og grille over gløderne.

I dag bruges vores produkter af bedsteforældre i de dybe skove og familier ved kysten og i bjergene. Vi håber, at også du vil nyde dem. Der er intet bedre sted at være end udendørs i naturen sammen med Espegard produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Vilkår og betingelser

Kontakt os

«Der er intet bedre sted at være end udendørs i naturen sammen med Espegard produkter»