Pris

Priserne på alle vores produkter i onlinebutikken (www.espegard.dk) er inklusive moms og er opladet DKK. Alle udgifter i forbindelse med købet bliver vist, før du fuldfører selve betalingen.

Betaling

Købesummen bliver reserveret på kontoen, indtil varen er afsendt. Vi arbejder med Klarna, en af de førende formidlere af betalingsløsninger til onlinebutikker.

Levering

Normalt har kunden sine varer efter 5-10 dage efter modtagelsen af ordren. Varerne vil blive sendt som almindelig pakke med PostNord. Kunden bliver underrettet, når pakken kan hentes.

Uavhentede pakker

For uafhentede pakker forbeholder Espegard sig ret til at opkræve kunden for omkostninger til returforsendelse og ekspeditionsomkostninger. Vi tager forbehold for, at vi ikke har alle varer på lager. Hvis en ordre ikke kan leveres i sin helhed, bliver de manglende varer eftersendt (gebyr- og fragtfrit).

30 dages pengene retur

Vi har 30 dages returret. Dette gælder for alle vores varer. Læs mere om hvordan du returnerer en vare i fragt og retur.

Reklamation

Oplever du som kunde at modtage et produkt, der har en fejl, vil vi rette det så hurtigt som muligt. Tidsfristen for klager er normalt to år efter, at du har modtaget varen, i nogle tilfælde fem år. Klager rapporteres via vores online klageformular. Hvis du ønsker at annullere købet eller få et nyt produkt, aftaler du med os, hvordan vi løser dette.

Oplysninger afgivet i webshoppen

Vi ønsker at give vores kunder så korrekte oplysninger som muligt i vores webshop, men slåfejl og tekniske fejl kan medføre fejl i priser og billeder. Dette kan betyde, at vi ikke kan levere i henhold til oplysningerne i vores webshop, markedsføring eller på andre måder. Desuden forbeholder vi os ret til at annullere din ordre eller en del heraf, hvis produktet er udsolgt. Sker dette vil du blive underrettet, sammen med oplysninger om, hvad vi kan tilbyde i stedet. Du vil få mulighed for at acceptere vores nye tilbud med ændringer i din ordre, eller du kan annullere ordren.

Personoplysninger

Espegard er ansvarlig for at holde styr på de personlige oplysninger, som du som kunde giver os. Dine oplysninger vil blive behandlet af Espegard til at håndtere kunderelationer samt til markedsføringsformål. Du kan ved at kontakte Espegard kræve, at personlige oplysninger rettes eller slettes, eller du kan fravælge at afgive dine personlige oplysninger, der anvendes til direkte markedsføring. Les mer om vores databeskyttelsespolitik her.