Vildtpølser med ekstra godt tilbehør

Mere tid ude - bålpander, udepejse og kogegrej – espegard

En rigtig god vildtpølse bliver endnu mere uimodståelig med lækkert tilbehør. Det er mad, der mætter, og som smager ekstra godt udendørs!

Vildtpølser med ekstra godt tilbehør

Portioner

4

portioner
Arbejdstid

30

min.
Kogetid

40

min.
Tid i alt

0

min.

Ingredienser

  • Vildtpølser

  • Svamp

  • Trompetsvampe

  • Rødløg

  • Gr ønkål

  • Tyttebær

  • Peberrod

  • Creme fraiche

  • Hvidløg

  • Sukker

  • Citron

Fremgangsmåde

  • Læg dine yndlingspølser godt tilrette på grillristen i god afstand fra varmen. Pølser bliver bedst, hvis de får god tid over gløderne, altså ikke direkte i flammerne.
  • Mens pølserne hygger sig på risten, lægges støbejernspanden direkte på gløderne. Brun rigeligt med smør på panden, tilsæt de skiveskårne svampe og krydr godt med salt og peber.
  • Svits finthakket rødløg gradvist sammen med svampene. Resultatet er en skøn topping til pølserne. Grønkål er også godt som en knasende pynt til pølseretten!
  • Lige inden pølserne er færdige, pensler du grønkålsblade med en neutral madolie, salt og peber.
  • æg bladene direkte på risten et øjeblik, så får du et sprødt resultat.
  • Dressing med peberrod
  • Creme fraiche tilsættes den ønskede mængde finthakket hvidløg og smages til med sukker og citron. Rør grundigt!
  • Tilsæt revet peberrod. Husk, at peberrod afgiver en masse smag, så vent med at tilsætte den til creme fraichen, til lige før du serverer.
  • Udover den velsmagende topping er pandebrød, kartoffelbrød eller et godt pølsebrød perfekt tilbehør.
  • Prikken over i’et er friskrørte tyttebær. Velbekomme!

Har du laget denne oppskriften?

Tag @espegard på Instagram og merk den med hashtagen #mertidute

Liker du denne oppskriften?

Følg oss @https://no.pinterest.com/espegard_norway/ på Pinterest

Skriv et svar