En rigtig god vildtpølse bliver endnu mere uimodståelig med lækkert tilbehør. Det er mad, der mætter, og som smager ekstra godt udendørs!
Vildtpølser med ekstra godt tilbehør
Portioner
4
portionerArbejdstid
30
min.Kogetid
40
min.Tid i alt
0
min.Ingredienser
Vildtpølser
Svamp
Trompetsvampe
Rødløg
Gr ønkål
Tyttebær
Peberrod
Creme fraiche
Hvidløg
Sukker
Citron
Fremgangsmåde
- Læg dine yndlingspølser godt tilrette på grillristen i god afstand fra varmen. Pølser bliver bedst, hvis de får god tid over gløderne, altså ikke direkte i flammerne.
- Mens pølserne hygger sig på risten, lægges støbejernspanden direkte på gløderne. Brun rigeligt med smør på panden, tilsæt de skiveskårne svampe og krydr godt med salt og peber.
- Svits finthakket rødløg gradvist sammen med svampene. Resultatet er en skøn topping til pølserne. Grønkål er også godt som en knasende pynt til pølseretten!
- Lige inden pølserne er færdige, pensler du grønkålsblade med en neutral madolie, salt og peber.
- æg bladene direkte på risten et øjeblik, så får du et sprødt resultat.
- Dressing med peberrod
- Creme fraiche tilsættes den ønskede mængde finthakket hvidløg og smages til med sukker og citron. Rør grundigt!
- Tilsæt revet peberrod. Husk, at peberrod afgiver en masse smag, så vent med at tilsætte den til creme fraichen, til lige før du serverer.
- Udover den velsmagende topping er pandebrød, kartoffelbrød eller et godt pølsebrød perfekt tilbehør.
- Prikken over i’et er friskrørte tyttebær. Velbekomme!
Har du laget denne oppskriften?
Tag @espegard på Instagram og merk den med hashtagen #mertidute
Liker du denne oppskriften?
Følg oss @https://no.pinterest.com/espegard_norway/ på Pinterest
Recipe Card plugin by WPZOOM