Tips til brug: Hvilken træsort er bedst til bålpanden?Du kan fyre med alt slags træ i bålpanden. Vi anbefaler dog at undgå træ, der laver mange gnister som fx gran og asp. Træet skal være rigtig tørt. Samtidig er det en god idé at fyre med fintkløvet brænde. Så får du gode flammer med kun…
Pandekager fås ikke bedre, end når de er bagt hen over et bål. Med vores alsidige stegepande i rustfrit stål fremtryller du lækre pandekager på kort tid. Brug godt med smør eller olie, når du steger. Og resultatet? Haps og mums. Runde, luftige og lækre pandekager. Hentet fra «Fridas Bålmat»
En rigtig god vildtpølse bliver endnu mere uimodståelig med lækkert tilbehør. Det er mad, der mætter, og som smager ekstra godt udendørs!
Et godt måltid bliver endnu bedre under åben himmel med frisk luft, varmende flammer og en fantastisk smag. Helgrillet ørred med karamelliserede gulerødder, pastinak og hjertesalat giver dine smagsløg en oplevelse, som de aldrig helt kommer sig over. Det er en smuk kombination af sødt, surt, salt og frisk.
Bålvafler med nyrørt syltetøj, en kop kaffe, frisk luft og lune flammer – det er alt, du har brug for, for at hygge lidt ekstra. Rundt om et blussende bål er der plads til gode samtaler og hyggelige stunder, vi husker ekstra længe. Her får du en nem opskrift, på vafler og gode tips til…
Nyd den varmende flammer en sensommeraften eller en frisk vinterdag. Her er nogle enkle tips til, hvordan du fyrer, hvad du skal gøre for at undgå røg, og hvilket træ der er bedst til formålet. Vi anbefaler at undgå træ, der gnister meget, såsom gran og asp, når du skal fyre i bålpanden, fyrfadet eller…